Uusia näkökulmia Esimiesareenalta

 
Sedu Aikuiskoulutus ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu haastavat alueen yrittäjiä kehittymään Esimiesareenalle.

– Esimiesareena tarjoaa käytännönläheistä johtamis- ja asiantuntijavalmennusta, lupaa kouluttaja Anitta Purhonen Sedu Aikuiskoulutuksesta.
KatriR.jpg
– Harjoitukset sovelletaan osallistujan tehtävänkuvan mukaan hänen työtänsä palvelemaan. Koulutus on joustavaa ja osallistujat voivat valita tarvitsemansa teemat koulutustarjottimelta, joka on koottu kuutta eri esimiestyön tutkintoa silmällä pitäen, Purhonen jatkaa.

– Esimiesareenalla voi suorittaa Johtamisen, Yritysjohtamisen, Kaupan esimiehen, Tekniikan ja Elintarviketekniikan tai nyt ensimmäistä kertaa myös Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinnon, Purhonen tarkentaa.

Uusia näkökulmia
Esimiesareenalle kootaan monipuolinen joukko eri alojen esimiehiä ja asiantuntijoita, jotka saavat keskustella työnsä ammatillisista haasteista. Usein parhaat ideat tulevatkin toisilta osallistujilta, jotka painivat samojen ongelmien kimpussa.

Tämän vahvistaa myös laatupäällikkö Katri Rientamo Relicomp Oy:stä, joka suoritti Johtamisen erikoisammattitutkinnon Esimiesareenalla.

– Sain lähijaksoilta paljon uusia ajatuksia omaan työhöni, kertoo Rientamo.

– Tutkinnon suorittaminen liittyi suoraan omaan työhöni ja laatupalavereihin on jäänyt monia hyviä käytäntöjä voimaan.

– Tutkinnon suorittamisen suunnittelu kouluttajan kanssa avasi monia asioita ja opiskelu eteni sujuvasti. Koulutus vaatii paljon työtä ja sitoutumista, mutta jos on halu kehittää itseään, suosittelen Esimiesareenaa kaikille johtamistehtävissä oleville, päättää Rientamo.