Kustannustehokasta ja yksilöllistä johtamisvalmennusta

MSK Group Kauhavalta panostaa systemaattiseen johtajuus- ja esimiesosaamisen kehittämiseen. Hallintojohtaja Nanna Hietala kertoo, että ajatuksena on eräänlainen MSK Akatemia, jonka kaikki esimiehet ja johtajat käyvät läpi. - Jokaiselta edellytetään tiettyä osaamisen tasoa johtamisessa. Ja kun kehitystyöhön lähdetään koko yhtiön voimin, on myös mahdollista oppia toinen toisiltaan ja välittää hyviä johtamisen käytäntöjä konserniyrityksestä toiseen.

  • Sedu Aikuiskoulutuksen kanssa suunniteltiin tiiviissä yhteistyössä juuri meidän konserniamme palveleva johtamisvalmennuksen kokonaisuus, joka on myös kustannustehokas, Hietala kehuu. – Ei tarvitse lähettää väkeä tien päälle Etelä-Suomeen eikä tilata yritykseen kalliita konsultteja kaukaa.

MSK Group on aloittanut johtajiensa ja esimiestensä kouluttamisen portaittain. Koko johtoryhmä aloitti valmennuksessa helmikuussa ja 20 muuta esimiestä heidän jälkeensä ensi vuoden puolella.

Valmennuksessa mukana ovat MSK Cabinsin tuotantopäällikkö Taneli Mikkola ja myynti- ja markkinointi-päällikkö Jaakko Lipponen MSK Plastilta. Molemmat antavat kiitosta lähipäivien keskustelevasta otteesta ja siitä, että kaikki tehtävät ja tutkinnon suorittaminen on kytketty suoraan käytännön esimiestyöhön. – Sekä valmennus että tutkinnon suorittaminen ovat yksilöllisiä myös opiskelijan näkökulmasta, Lipponen kehuu. Mikkolan mukaan valmennus aikatauluineen on tuonut rytmiä omaan työhön. – Lisäksi on tullut mietittyä tuttujakin asioita syvällisemmin ja yhdistettyä uutta oppia jo osattuun.

Opiskelijat kehuvat myös motivoitunutta ryhmäänsä sekä työnantajaa, joka on tehnyt ison satsauksen ja antanut kaiken tukensa valmennukseen lähtijöille.