Esimiesareenan koulutuksissa vahvistat esimiestaitojasi, työskenteletpä sitten yritysmaailmassa tai julkishallinnossa. Esimiesareenalla opiskelun tavoitteena on tuottaa suoraa lisäarvoa omaan työhösi esimiehenä tai asiantuntijana. Harjoitukset sovelletaan yksilöllisesti tehtävänkuvasi mukaan. Virallisena osoituksena osaamisestasi suoritat esimiestutkinnon. Eri alojen esimiehille ja johtajille tarkoitetun koulutuksen järjestävät Sedu ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu.

TIEDOLLA JA TAIDOLLA OIKEAT ASENTEET
Koulutuksen päätteeksi astut Esimiesareenalta tuorein tiedoin evästettynä esimiehenä tai johtajana. Sinulla on korkea motivaatio ja terävöitynyt näkemys oman vastuualueesi johtamisesta. Osana tutkintoa olet toteuttanut työpaikallasi kehittämishankkeen. Tutkinto parantaa edellytyksiäsi myös henkilökohtaiseen menestykseen ja uralla etenemiseen. Saat lisää tietoa ja asiantuntemusta päätöksenteon tueksi. Koulutuksesta hyödyt sinä itse ja koko työyhteisösi.

KÄYTÄNNÖLLISTÄ
Sinä valitset yhteistyössä Esimiesareenan kouluttajan ja työnantajasi edustajan kanssa sinulle sopivan tutkinnon. Suunnittelette yhdessä, miten tutkinnon suorittaminen yhdistetään työtehtäviisi.

JOUSTAVAA
Tutkintosuorituksesi teet suunnitelman mukaan omalla työpaikallasi. Verkko-oppimisympäristön ansiosta opinnoissa eteneminen on joustavaa. Voit valita tarvitsemasi teemat koulutustarjottimelta. Teemapäivät järjestetään Seinäjoella.

KESKUSTELEVAA
Kokoamme Esimiesareenalle monipuolisen ryhmän eri alojen esimiehiä ja johtajia. Sinulla on mahdollisuus keskustella muiden opiskelijoiden kanssa teemapäivillä ja ryhmän sisäisellä verkkoareenalla. Näin saat tilaisuuden oman verkostosi kehittämiseen. Pääset myös vertaamaan työpaikkasi käytäntöjä muiden käytäntöihin.

ESIMIESAREENAN TUTKINNOT
Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, ajoneuvoalan esimiestyön osaamisala
Elintarvikealan erikoisammattitutkinto
Isännöinnin erikoisammattitutkinto
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, johtamisen osaamisala
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstöhallinnon, taloushallinnon, myynnin- ja markkinointiviestinnän ja   kaupan osaamisalat
Lähiesimiestyön ammattitutkinto
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto
Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto
Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto

 

TERVETULOA VALMENNUKSEEN!

UUTTA – JOHTAMISEN YLIOPISTOTASOINEN KOULUTUS  Vaasan-Yliopisto-logo-pysty.jpg
Jatkossa Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittaneiden opinnot voidaan hyväksilukea Vaasan Yliopiston MBA-ohjelman vapaavalintaisiin opintoihin. (MBA= Master of Business Administration)

Lisätietoja voit kysyä Esimiesareenan väen lisäksi:
Heli Kaunismäki, Vaasan yliopisto, p. 045 106 7618, heli.kaunismaki@uwasa.fi

Seuraavat Esimiesareenan aloitukset:


Vuosi 2022
31.1.2022
5.4.2022
15.9.2022

LISÄTIETOJA
Päivi Katajamäki p. 040 868 0192
Minna Sainio p. 040 868 0631
Sähköpostit muodossa etunimi.sukunimi@sedu.fi

sedu_esimies_areena_remarketing_banner_160x600_2017.png